Information

Information

Beställning av tårta:

När du beställer en tårta via oss gör du detta under fliken beställning, när du fyllt i alla uppgifter och skickat in det så kollar vi på ordern och ser om det är något som behöver kompletteras. När du är nöjd med smakkombinationerna och valet av design på tårtan så får du ett pris utav oss vad den kommer att kosta. Alla tårtor vi gör är unika vilket gör att vi inte kan gå ut med ett exakt pris på hemsidan, vill man ha ett ungefär pris kan man hitta detta under priser.

 

För våningstårtor väljer du övrigt i rutan antal bitar så kommer vi fram till en lagom storlek tillsammans. Ska du ha en tårta på en våning men är osäker på hur stor tårtan är kan du titta på vår portionsguide.

 

Vi vill gärna ha in en beställning tre veckor innan de datum du vill ha tårtan levererad. I mån av tid kan vi givetvis göra den under kortare tidsmarginal, tveka inte på att höra av er vid frågor.

 

Vi vill alltid ha en handpenning innan vi börjar baka. Denna summan motsvarar 30% av det totala beloppet. Handpenningen ska betalas samma dag som vi skickar ut orderbekräftelsen till er. Resterande belopp ska vara betalt senast fem dagar innan ditt leveransdatum. Väljer man att betala med kort gå det bra att göra detta när tårtan levereras.

 

Leverans:

Vi levererar tårtor i Malmö med omnejd. Vid beställningen diskuterar vi vart du vill ha tårtan levererad samt vilken tid.

 

Priserna avser vilken zon du bor i.

 

Zon 1: 60kr, Zon 2: 80kr, Zon 3: 100kr och Zon 4: 120kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allergi:

Vi kan allergianpassa tårtorna (laktosfri, nötfri, mandelfri och äggfri). Vi kan dock inte garantera 100% spår fritt. För allergi anpassade tårtor kostar det 50kr extra. Kontakta oss för att få en tårta allergianpassad

 

 

Avbokning:

Behöver ni avboka tårtan ska detta göras senast 5 dagar innan leverans. Våra tårtor är tidskrävande och vi lägger ner mycket på att få allt perfekt. Vid avbokning kommer INGA belopp att återbetalas.

 

 

Betalning:

När allt är klart med din tårta är det bara betalningen som återstår. Vi skickar ut en faktura till dig när allt om tårtan är bestämt som motsvarar 30% av det hela beloppet, handpenningen ska betalas omgående. Senast 5 dagar innan tårtan ska levereras ska vi ha tagit emot resterande belopp, kommer en beställning in till oss med en veckas framförhållning betalar man inte en handpenning utan då ska hela beloppet betalas omgående. Undantag för detta är om man ska betala med kort vid leverans, då betalar man resterande belopp när tårtan levereras.

 

Betalningsalternativ:

Swish

Bankgiro

Payson

iZettle

Trycker på diverse betalningsalternativ för mer information.

0739587710

Copyright © All Rights Reserved

Godkänd för F-skatt